PC

Kompletni Dyling Light 2 moći će da se igra u co-op modu

Prošle godine nismo dobili mnogo novih informacija o Techland-ovoj igri Dying Light 2, ali zato ove godine svakog meseca saznajemo nešto novo o drugom delu zombi apokalipse. Bilo je reči da igra treba da izađe ove godine, da će svet biti četiri puta veći nego što smo iskusili u originalu, a korsnici PlayStation 5 i Xbox Series X/S će imati i podršku rejtrejsinga. Saznajemo i nove detalje o kooperativnom modu u igri, koji će funkcionisati slično kao i u prvom delu, što znači da će najviše četri igrača moći da igra zajedno na mapi.

Međutim, dok ste prošlu igru morali da počnete i završite sami, Dyling Light 2 ćete moći čitav da igrate sa svoja tri prijatelja. Pošto će igra sadržati i razgranatu priču, i odluke će imati posledice, zadnja reč će biti onog igrača koji je domaćin servera. Jedno vreme su kružile glasine da ćete u igri moći i da gradite bazu, ali sada znamo da to neće biti slučaj, već će se vratiti bezbedne lokacije iz originala koje će funkcionisati po istom principu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top