Nintendo Switch

Korisnici konzola moći će da kupe fizičku deluks verziju Blasphemous-a

Neverovatno ali istinito, neko i dalje pravi fizička pakovanja za igre u 2021. godini. Igra koja je veoma uspešno prošla kroz Kickstarter progam, Blasphemous, će dobiti deluks verziju igre, koja bi trebala da se nađe u prodavnicama 29. juna ove godine. Da, pravim prodavnicama! Team17 i The Game Kitchen studio su objavili da će se za fizičku distribuciju pobrinuti kompanija Sold out, i da pored fizičke kopije, sa ovom verzijom dolazi i dosta sitnica koje će svideti svim velikim ljubiteljima igre i kolekcionarima. 

Deluks ediciju će moći da nabave korisnici Nintenod Switch, PS4 i Xbox One konzola, a pored fizičke kopije dobićete i muziku iz igre sa trideset i dve numere, knjigu od 195 strana, koja sadrži crteže dok je igra bila u razvoju, digitalni strip, par skinova, stikere i poster.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top