PC

Uskoro će biti otvoreno beta testiranje igre Forza Motorsport 8

U ovonedeljnom mesečnom Forza strimu, kreativni direktor igre Forza Motorsport 8, Kris Esaki, je otkrio da će svi igrači koji se prijave na Forza Feedback Panel, moći uskoro da isprobaju vožnju na kojoj njegov tim radi. Developer je već obavio razna testiranja unutar Xbox Game Studija, a sada pozivaju i zainteresovane vozače da se prijave na Forza Panel i pomognu im da fino podese sve detalje i vožnju kreiraju pristupačnom različitim igračima.

Jedini način da se dokopate nove Forza Motorsport igre je ako postanete deo Forza Panel-a na ovom vebsajtu. Testiranja će se odvijati i narednih meseci, a developeri će puštati sve više ljudi da testira igru na kojoj rade. Tako da ne zaboravite da se prijavite za panele. Forza Motorsport više ne izlazi na svake dve godine, a prethodni nastavak je lansiran u oktobru 2017. 

Developeri žele da se više posvete izradi naslova i naprave igru koja će imati dosta novih sadržaja, jer je serijal počeo da polako tone u mediokritet sa sedmim delom. Nova igra bi trebala da predstavi nove mehanike u igri, kao što je trošenje guma, pritisak u gumama, dinamične temperature na stazi i atmosferski pritisak kao i poboljšanu aerodinamičnost. Forza Motorsport 8 dolazi na Xbox Series X/S i PC, ali još nije poznato da li će se to dogoditi ove godine. Ispod možete pogledati ovonedeljni Forza strim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top