PC

Age of Empires IV stiže na jesen

Microsoft je prošlog vikenda organizovao specijalni događaj za odabrane gejming medije na kome je prvi put predstavio novi nastavak jednog od najpoznatijih serijala sa PC-a, Age of Empires.Age of Empires IV je bio glavna zvezda jer je prvi put prikazan gemplej za igru koja je najavljena još 2019. Srećom i mi obični smrtnici smo dobili i premijeru novog gemplej trejlera na kome možemo da vidimo da strategija izgleda bolje nego ikad. Ali pored dobre grafike šta nam još donosi nova igra? 

Pored onoga što mođete da vidite u trejleru ispod teksta, poznato je i da pored engleske, kineske i mongolske civilizacije, možete da izaberete i sultanat iz Delhija, koji ćete moći da provedete kroz svako doba u igri. Imaćete i četri kampanje, o kojima i dalje malo znamo, ali u jednoj ćete se boriti na strani Vilijama Osvajača, 1066. godine, ili pokušavati da ga pobedite u Normanskim ratovima. 

Najavljena je i beta, a ako želite da učestvujete u testiranju morate postati Age Insider na ovoj stranici. Age of Empires IV bi trebali da očekujemo ove jeseni, a noviteti dolaze i za Age of Empires II: Definitive Edition i Age of Empires III: Definitive Edition.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top