PC

Developeri Shadow Warrior 3 igre nagoveštavaju novi prikaz gejmpleja

Kreatori su na socijalnim mrežama najavili da se ‘’marketinški ručni top’’ zavrteo sa uzbudljivim detaljima za Shadow Warrior 3 koji će biti objavljeni sledećeg meseca. Za sada jedino smo imali priliku da vidimo kratke isečke iz igre, pa se nadamo da će biti prikazana i malo duža gemplej sekvenca jer se bliži skoro godinu dana od kad je igra najavljena. Takođe, ne znamo ni tačan datum kada izlazi treći nastavak, pa bi najava sledećeg meseca mogla možda da otkrije gotovo sve misterije. 

Poljski studio Flying Wild Hog, odgovoran je za sve igre iz Shadow Warrior univerzuma, a igra je od samog početka privukla obožavatelje pucačina, sumanutog humora i katana. U novoj igri ponovo se vraća glumac koji daje glas našem omiljenom samouverenom heroju Lo Vangu, a kreatori su obećali da će još više poboljšati fluidnost i kretanje u igri, kako bi se osećali kao nindža iz omiljenih anima. Slovenski mozak i japanska/kineska klutura, šta može da krene naopako?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top