PC

Electronic Arts ipak ne najavljuje novu Mirror’s Edge igru

Na Twitter profilu Electronic Artsa za francusko tržište osvanula je objava koja je oduševila Mirror’s Edge fanove, pošto je izgledalo kao da se radi o potpuno novoj igri u serijalu.

U tvitu se nalazila pikselizovana fotografija koja prikazuje Mirror’s Edge okruženje, što su mnogi prepoznali i pomislili da je u pitanju neki nagoveštaj ili čak najava novog naslova, 13 godina nakon poslednje igre.

Razočaranje stiglo je veoma brzo, pošto je objavljeno da se ne radi o tizeru, već o običnoj objavi. Zvanični Twitter profil se na ovo nadovezao rečima da će potencijalni tizer biti jasan i lak za shvatiti.

Nažalost, mala je šansa da EA zapravo radi na novoj Mirrror’s Edge igri, iako bi red bio da dobijemo nastavak vratolomnih avantura na modernim konzolama i računarima. Za sada, ostaje samo da čekamo i da se prisećamo ranijih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top