PC

Gord – nova igra bivšeg CD Projekt RED producenta

Sten Džast koji je radio na The Witcher 3 hitu i The Witcher: Monster Slayer igri, je prošle godine formirao poljski indi studio Covenant i počeo da radi na novoj singl plejer strategiji pod nazivom Gord. Igra bi trebala sledeće godine da izađe za PC, a u zavisnosti od uspeha na toj platformi, možda dođu i verzije za konzole. Novi projekat Džasta pokreće Unreal Engine 4, i izgleda kao mešavina raznih žanrova, smešten u mračni univerzum slovenskih legendi. 

U Gord-u ćete morati da obezbedite opstanak vašeg malog sela i njegovih stanovnika od neprijateljskih sela, jezivih čudovišta i misterioznih sila koje vrebaju u okolnim šumama. Moći ćete da podešavate okrutnost sveta, oskudnost resursa baš kao u većini survajval igara, ali ćete imati i priliku da rešavate puno raznovrsnih kvestova kada izađete van granica vašeg sela. Ubačena je mehanika stresa poput one koju smo iskusili u Darkest Dungeon naslovu, pa će vaši karakteri nositi trajne psihološke ožiljke. 

Izgradnja sela takođe zauzima važno mesto u igri koju kreator opisuje kao stratešku avanturu iako zaista poseduje impresivan broj različitih mehanika. Od danas ima zvaničnu Steam stranicu, pa je možete zapratiti ako želite da ostanete u toku sa svim novitetima i objavama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top