PC

Nakon Age of Empires 4 bi se mogao pojaviti novi Age of Mythology naslov

Microsoft u svom vlasništvu ima jako kvalitetne serijale strateških igara, predvođene sa Age of Empires. Ovaj je prethodnih godina doživeo preporod sa dolaskom remaster izdanja za sva tri naslova, a ove godine se očekuje i potpuno nova igra – Age of Empires 4.

Nedavno se saznalo da će Age of Empires 4 izaći na jesen ove godine, uz niz novih detalja, a potencijalno smo dobili nagoveštaj o narednom projektu kompanije Microsoft.

Glavni režiser iza ove franšize strategija, Adam Izgrin, obaveštava fanove da Age of Mythology nije zaboravljen i da se ideja o povratku ove igre stalno pojavljuje. Ovo je dobra vest za fanove strategija sa mitološkim aspektom, pošto postoje velike šanse da bi Age of Mythology igra mogla biti naredni projekat Microsofta nakon što Age of Empires 4 ugleda svetlost dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top