PC

Nier: Automata će konačno biti popravljena na Steam-u

Godinama nakon što je igra izašla na Steam platformi, Nier: Automata, igra Platinum Games-a, će konačno biti ažurirana. Studio je na zvaničnoj Tviter strani potvrdio da se radi na novom peču za PC verziju, i da ćemo više informacija dobiti u bliskoj budućnosti. Iako je igra veoma uspešno lansirana, i bila hvaljena za svoje interesantne ideje i mešanje žanrova, Steam verzija je došla sa obiljem grešaka i veoma lošom optimizacijom koja je sprečila mnoge da uživaju u ovoj igri.

Ograničeni frejmrejtovi, problemi sa rezolucijom, loše kontrole za korisnike miša i tastature su bili samo neki nedostatci igre koji do dan danas nisu rešeni, već su korisnici morali u nekim slučajevima da pomoć potraže i u pomoćnim softverima. Šta se onda desilo da je odlučeno da je vreme da se poradi na ovoj verziji? Skoro je izašla Nier: Automata – Game of the YoRHa edicija za Xbox Games Pass na PC-u i Windows prodavnici koja je sadržala nekoliko poboljšanja, a to je naljutilo igrače koji su počeli da zahtevaju i da se uradi nešto i sa Steam verzijom.

Iako novi port na Windows prodavnici radi malo bolje, i on dolazi sa solidnim brojem problema, a u nekim delovima igre radi čak i gore. Šta je problem sa Nier: Automata-om, da i pored velikog uspeha i velikog broja prodatih primeraka, Platinum Games i dalje ne može da solidno optimizuje igru? Valjda će novi peč okončati ovu sagu na Steam-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top