PC

Do sada je banovano preko 475.000 varalica iz Call of Duty: Warzone

Kao i u svakoj besplatnoj multiplejer igri, Call of Duty: Warzone se od prvog dana susreo sa naletom varalica. Borba razvojnog tima protiv igrača koji krše pravila je neprestana i uvek se podiže na nove nivoe, pošto programa ima sve više i oni zaobilaze aktuelne verzije anti-cheat softvera.

Activision se nakon godinu dana i par meseci od izlaska Warzone pohvalio funkcionisanjem svog anti-cheat softvera, koji je do sada trajno banovao preko 475.000 igrača. Ovo je najnoviji presek ukupnog stanja, zaključno sa sedmim ovogodišnjim talasom koji je otpočet u februaru.

Broj igrača koji je zapravo dobio neki vid bana je dosta veći, ali oni nisu trajno banovani, već su bez pristupa igri ostali na nedelju dana. Osim borbe protiv varalica, Activision traga i za kreatorima programa za varanje, i trudi se da stane na put njihovoj distribuciji.

Čistiji ekosistem u Warzone je svakako značajan za očuvanje igračke baze, a Activisionu za sada prilično dobro ide, taman pred početak nove sezone.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top