PC

Nova ekspanzija za Assassin’s Creed Valhalla odložena za 13. maj

Kompanija Ubisoft ima ustaljenu politiku održavanja svojih igara kroz dodavanje novog sadržaja u vidu ekspanzija sa kojima se proširuje obim priče i dešavanja u igri.

Isto tako je i za Assassin’s Creed Valhalla, gde će nove ekspanzije igrače odvesti u druge delove Evrope, dalje od Britanije. Nova ekspanzija se trebala uskoro pojaviti, ali je Ubisoft rešio da datum izlaska pomeri za 13. maj, kako bi se posvetili kreiranju kvalitetnog iskustva.

Ekspanzija je nazvana Wrath of the Druids i odvešće igrače u mešavinu ukletih šuma i predivnih predela Irske. Eivor će upoznati folklor i mitove tamošnjeg naroda, a usput će raditi plaćeničke poslove za kralja koji će vikinge bolje dočekati nego Britanci na početku igre.

Naše utiske o Assassin’s Creed Valhalla možete pročitati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top