PC

Ubisoft gasi servere za Rainbow Six Vegas i druge vremešne igre

Do kraja ove godine, nekoliko naslova iz Tom Klensi serijala će izgubiti onlajn podršku. Rainbow Six Vegas, Rainbow Six Lockdown i Ghost Recon Future Soldier će moći da se igraju samo u singlplejeru, a sve nagrade, dotignuća i Ubisoft valute će takođe nestati iz igara. Kada će se tačno ovo desiti ne znamo, jer su ljudi iz Ubisofta samo pomenuli 2021. godinu.

Pored ovih naslova, prvog juna će i mnogi drugi Ubisoft naslovi kao što su Assassin’s Creed 2, Far Cry 2, Prince of Persia: Forgotten Sands i drugi, izgubiti onlajn funkcije. Reč je uglavnom o igrama koje već imaju deset i više godina, i jako malu populaciju igrača, tako da je vreme da odu u zasluženu penziju. Dok neki Rainbow Six naslovi nestaju sa interneta, drugi počinju da cure na sve strane, kao što smo mogli da vidimo da je slučaj sa novim Rainbow Six Parasite naslovom. Koliko god nam je žao što nećemo moći da zajedno sa drugim igračima uživamo u multiplejer opcijama u ovim igrama, vreme je da se napravi mesta za nove projekte koji stižu ove i sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top