PC

3 igre su besplatne na Epic Store, sledeće nedelje Alien Isolation i Hand of Fate 2

Čak i pored činjenice da gubi ogromne svote novca u ratu protiv Steam platforme i pokušaju da prevlada na PC tržištu, Epic Games nastavlja sa izdašnim darivanjem igrača.

Ove nedelje su besplatne čak 3 igre manjeg formata, koje je sve do 22. marta moguće preuzeti putem ovog linka. To su avanture Deponia: The Complete Journey, The Pillars of the Earth i The First Tree, predivna istraživačka igra u kojoj igrate kao lisica u potrazi za svojom nestalom porodicom.

Kao što je do sada bila procedura, ove igre možete preuzeti tako što ćete proći kroz proces kupovine, i nakon toga one zauvek ostaju u vašem vlasništvu.

Ponuda besplatnih igara za narednu nedelju je otkrivena ovom prilikom, i to će biti fantastično horor ostvarenje Alien: Isolation, uz Hand of Fate, rogue-like crawler prepun kvestova, i mešavine kartičnih elemenata sa borbom u realnom vremenu.
Alien: Isolation je već bio besplatan na EGS, ali samo na jedan dan, tako da će igrači sada imati duži period na raspolaganju za preuzimanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top