PC

Synthetik 2 stiže u Early Access ovog leta

Sythetik: Legion Rising je odlična 2D roglajt pucačina iz gotovo ptičje perspektive u kojoj morate da prođete kroz armiju robota, androida i vozila kako bi pobedili ‘’srce armagedona’’, veštačku inteligenciju koja šalje sve ove skalamerije na vas. Igra je trenutno na 75% sniženju na Steam-u, a ako volite roglajt igre, savetujem vam da je bez razmišljanja uzmete, jer ocena od 95% pozitivnih utisaka korisnika, nije nikakva laž. Na igri je inicijalno radilo samo dvoje ljudi koji su osnovali Flow Fire Games, ali se to nikako ne može primetiti u igri. Ako meni ne verujete, pogledajte jednu od boljih prezentacija ove igre koju je napravio jutuber SsethTzeentach

Sjajne vesti stižu i za nas koji već uživamo u slatkim mukama Synthetik igre, jer je nastavak najavljen sa novim trejlerom, a vrlo brzo ćemo moći i da ga igramo u Steam-ovom, Early Access programu. Synthetik 2 dolazi ovog leta, a developeri će sa igračima kroz Ealry Access zajedno raditi na završetku razvoja, sve do 2022. kada se očekuje finalna verzija. Developeri su i prikazali prvi tizer na kome možemo da vidimo da je igra dobila još jednu grafičku dimenziju, a dolaze i novi protivnici, klase, sposobnosti, oružja i sve ostalo što je sadržala Ultimate verzija i još mnogo toga. 

Nastavak ćete moći i da igrate zajedno sa tri prijatelja onlajn, pa očekujemo da će igra u svim sferama imati više sadržaja, a podrazumevaju se i veće mape. Igra ima Steam stranu i možete je pratiti i višlistovati. Tim je najavio i da stiže novo ažuriranje za original, koje će doraditi trenutni endžin.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top