Mobile

Asphalt igre preuzelo milijardu korisnika, a Asphalt 9 stiže na Xbox One i Series X

Gameloft već 16 godina radi na Asphalt serijalu koji je prešao broj od milijardu preuzimanja računajući sve platforme. Besplatna trka se prvi put pojavila 2005. na Nintendo DS ručnoj konzoli, a kasnije je prebačena na Nokijin prvi gejming telefon N-Gage. Od Asphalt Urban GT naslova do danas, franšiza je prisutna na Nintendo Switch-u i mobilnim telefonima, a kompanija planira da se proširi i na Xbox Series X i Xbox One sa Asphalt 9: Legends naslovom.

Arkadna trka bi trebala uskoro da se pojavi na ovim konzolama, a podržavaće i krosplej i kros-sejv opcije za igrače na Windows 10. Ove vesti prati i obaveštenje da će 26. aprila biti ubačeni novi događaji u Asphalt 8: Airborne i Asphalt 9: Legends, koji će biti vremenski ograničeni.

Vrlo impresivan uspeh, ali moramo i zapamtiti da se radi o besplatnoj igri, a uračunata su samo skidanja igre, što znači da verovatno i vaš dragi pisac ulazi u statistiku, iako verovatno nisam proveo duže od sat vremena u nekoj od ovih igara. Ima ih devet pa ćete oprostiti ako ne mogu da se setim koji deo sam zapravo probao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top