Vesti

F1 2021 stiže ovog leta – prva igra u serijalu koju izdaje Electronic Arts

Jul 2021. godine obeležiće dolazak nove F1 igre namenjene aktuelnoj trkačkoj sezoni, ali prisutna je jedna velika razlika u odnosu na prošlogodišnje naslove.

Ovoga puta, Codemasters igru ne donosi sam, već iza njega stoji kompanija Electronic Arts, koja je studio kupila početkom godine za 1,2 milijarde dolara.

Pored novog izdavača, u F1 2021 se neće ništa radikalno menjati. Biće prisutni timovi, vozači i staze iz aktuelnog šampionata, a kao novina očekuje se novi mod igranja koji će pratiti narativ. Novine su i staze koje će se pojaviti nakon izlaska igre potpuno besplatno, a u Career modu će biti dostupan multiplejer za do 2 igrača, kao i opcija za realno učestvovanje u takmičarskoj sezoni,

F1 2021 izlazi 16. jula.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top