PC

Double Fine uverava da Psychonauts 2 izlazi ove godine

Prilično dugo se čeka na Psychonauts 2, od izlaska prve igre prošlo je već 16 godina, tako da je razumljivo zašto fanovi postaju nestrpljivi.

Nakon dužeg perioda tišine, developeri koji rade na dvojci, studio Double Fine, konačno su se oglasili sa novim vestima o igri. Nove vesti dolaze putem Twittera gde se fanovi uveravaju da će Psychonauts 2 izaći ove godine i da pomeranja neće biti. Otkriveno je još da se igra nalazi u potpuno igrivom stanju, što znači da je ostalo doraditi elemente koji nemaju dovoljan nivo kvaliteta.

Podsećamo, Psychonauts 2 je novac potreban za razvoj prikupio još 2016. godine putem crowdfunding kampanje, a nakon toga se dešavao niz odlaganja sa najskorijim za 2020. godinu. Tada se nije ni spominjalo pomeranje za kasniji period, ali eto sada znamo da izlazi do kraja ove godine.

Ako vas zanima prva igra, putem Steama je možete kupiti za svega 5 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top