Filmovi-Serije

Pogledajte prvih 7 minuta iz Mortal Kombat filma

U nekim delovima sveta Mortal Kombat je već dostupan za gledanje, a negde se tek treba pojaviti. Ako spadate u oni grupu ljudi koja sa nestrpljenjem očekuje najnoviju ekranizaciju vezanu za popularni serijal borilačkih igara onda će vas obradovati prikaz uvodne scene na Youtube platformi.

Warner Bros. je rešio da prikaže prvih 7 minuta Mortal Kombat filma koji polako pripremaju teren za ostatak događanja. Na početku možemo videti Scorpiona, odnosno Hanza Hasašija, u sukobu sa Sub-Zeroom.

Nećemo vam previše otkrivati, kako biste uživali u ovim prvim minutima filma, ili jednostavno preskočite i ovo pa pogledajte čitavo ostvarenje. Što se tiče reakcija publike koja je već odgledala film, na platformi IMDb Mortal Kombat ima ocenu 7.0 od oko 6.000 recezenata.

Mortal Kombat film je od 23. aprila u bioskopima, a biće moguće gledati ga i putem HBO Max platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top