PC

Square Enix će najaviti nove igre na E3 2021

Zajedno sa ranijom potvrdom da će se E3 2021 održati u digitalnoj formi ovog juna, dobar broj izdavača je potvrdio svoje prisustvo i učešće u velikim najavama vezanim za već najavljene video igre i potpuno nove projekte.

Svoje prisustvo su potvrdili Microsoft, Ubisoft, Konami, Take Two, Konami i drugi, a sada se listi pridružuje i japanska kompanija Square Enix. Prisustvo na E3 2021 potvrdio je predsednik kompanije, Yosuke Matsuda, sa planovima da na sajmu održi najave novih igara.

Square Enix radi na dosta igara, a nedavno je opovrgao glasine da će postati tuđe vlasništvo. Od njega očekujemo nove detalje vezane za Final Fantasy 16, novu Life is Strange igru, Final Fantasy 7 Remake Integrade, kao i da konačno čujemo planove za obeležavanje godišnjice Tomb Raider franšize.

E3 2021 će se održati između 12. i 15. juna, a tačni datumi prezentovanja izdavača i developera će biti kasnije objavljeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top