PC

Divlji zapad postaje još suroviji sa ovim Red Dead Redemption 2 modom

Da li se osećate kao Tanos (Marvel Avengers) u svetu običnih smrtnika kada upalite Rockstarov Red Dead Redemption 2? Džulijet Dži je na jednom od najpoznatijih vebsajtova za modovanje NexusMods, izbacila veoma interesantan mod koji čini svet još realnijim i tera razne elemente u igri da se više koncentrišu na igrača.

Mod će pratiti vaše postupke i radnje koje neće biti poništene kada napustite grad. Program je namešten da prati predmete, vozila, oružja, konje i leševe. Tako da ako ostavite telo vašeg protivnika posle revolveraškog duela, neće nestati kada napustite grad. To znači da je sada i sistem svedoka daleko interaktivniji.

Entitet sa kojim uradite interakciju, biće dodat u takozvani ‘’Persistence Ring’’ koji možete sami da podesite. Mod je i odlično optimizovan tako da igra podjednako dobro radi i kada je uključen i kada je isključen. Prilikom instalacije dolazi i Performace Monitoring System, koji će aktivirati i deaktivirati mod u zavisnosti od vaših frejmova. Ako vam je dosta predmeta koji ne ostaju tamo gde ih ostavite, i želite da karakteri u igri bolje pamte vaše aktivnosti i zlodela, preuzmite mod sa ove adrese.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top