Gadgets

Obeležite 25. godina Tomb Raider serijala sa ovom fantastičnom figurom Lare Kroft

Ova 2021. godina proći će u znaku raznih godišnjica vezanih za video igre, a među njima se nalazi i 25. godina Tomb Raider franšize. Square Enix je već objavio paket igara iz najnovije trilogije, a ujedno je najavljen rad na potpuno novoj igri.

U znak proslave četvt veka postojanja ove franšize, kompanija sa Novog Zelanda koja se primarno bavi specijalnim efektima, Weta Workshop, kreirala je specijalnu figuru Lare Kroft inspirisanu jednim od najuticajnijih nivoa, nazvan The Lost Valley. Firma Weta Workshop postoji već nekoliko decenija i vidi se da imaju umeća, u čemu pomaže i činjenica da su osvojili Oskare za rad na Lord of the Rings i King Kong filmskim ostvarenjima.

Figura prikazuje opaku protagonistkinju u dinamičnoj pozi, opremljenu duplim pištoljima u sred borbe sa 2 Velosiraptora. Fotografije figure su same po sebi odlične, ali video ispod prikazuje koliko je truda i detalja posvećeno u njenoj izradi. Figura je dostupna za prednaručivanje i prave fanove će koštati oko 1500 dolara, u 1:4 veličini.

Ako nemate 1500 dolara onda barem uživajte u prezentaciji:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top