Gadgets

Obeležite 25. godina Tomb Raider serijala sa ovom fantastičnom figurom Lare Kroft

Posted on

Ova 2021. godina proći će u znaku raznih godišnjica vezanih za video igre, a među njima se nalazi i 25. godina Tomb Raider franšize. Square Enix je već objavio paket igara iz najnovije trilogije, a ujedno je najavljen rad na potpuno novoj igri.

U znak proslave četvt veka postojanja ove franšize, kompanija sa Novog Zelanda koja se primarno bavi specijalnim efektima, Weta Workshop, kreirala je specijalnu figuru Lare Kroft inspirisanu jednim od najuticajnijih nivoa, nazvan The Lost Valley. Firma Weta Workshop postoji već nekoliko decenija i vidi se da imaju umeća, u čemu pomaže i činjenica da su osvojili Oskare za rad na Lord of the Rings i King Kong filmskim ostvarenjima.

Figura prikazuje opaku protagonistkinju u dinamičnoj pozi, opremljenu duplim pištoljima u sred borbe sa 2 Velosiraptora. Fotografije figure su same po sebi odlične, ali video ispod prikazuje koliko je truda i detalja posvećeno u njenoj izradi. Figura je dostupna za prednaručivanje i prave fanove će koštati oko 1500 dolara, u 1:4 veličini.

Ako nemate 1500 dolara onda barem uživajte u prezentaciji:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version