PC

Steam je nekim igračima pucao zato što imaju previše igara

Šta tačno znači previše? Pa, nekih 25,000 igara, što čini skoro pola od ukupnog broja igara koje se nalaze na Steam platformi. Tako smo dobili odgovor na pitanje da li je moguće posedovati previše igara na Steam-u, a za ovaj puduhvat čak ni ne dobijate nikakvu nagradu, već se i platforma okreće protiv vas. 

Ovonedeljno ažuriranje je srećom rešilo ove probleme, tako da kolekcionari koji poseduju više od 25,000 igara neće imati problema sa nestabilnim klijentom. Prema Steamladder vebsajtu za analizu, trenutno samo tri profila imaju preko 25,000 igara na Steam-u, i sve što možemo da kažemo je, svaka čast. 

Da li je ovo ažuriranje uopšte bitno za nas ili je ovo samo pogodnost za Steam elitu? Samo prošle godine Steam je dodao preko 10,000 igara u svoj servis, a kolekcije korisnika posebno brzo rastu ako koriste pakete i popuste sa Humble, Fanatical i sličnih vebsajtova. Pitanje je samo vremena kada će početi da se pojavljuje sve više naloga sa ogromnim brojem igara, jer igre zadnjih godina izlaze u daleko većem broju nego ranije, pa će nam biti drago što je Valve rešio ovaj problem pre vremena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top