PC

TimeSplitters ponovo prkosi vremenu

Popularna pucačina iz sredine 2000-ih TimeSplitters će ponovo biti oživljena zahvaljujući Deep Silver studiju. Nemački izdavač je kupio IP 2018. godine, a danas su najavili da će okupiti stari tim iz Free Radical Design studija koji će raditi na novoj igri franšize koja je postala kultni klasik. Ekipu će predvoditi Stiv Elis i David Doak koji su radili na prvoj igri.

Predstavnici Deep Silver-a su izjavili da je jedinstven stil serijala privukao pažnju mnogih gejmera i okupio dosta strastvenih sledbenika koje će sigurno biti oduševljeni kada čuju da se formira tim koji će razvijati novi TimeSplitters. Planovi za igru su neverovatni po njihovm rečima ali nikakve detalje nismo dobili u ovom momentu.

Objava znači da će razvoj nove igre verovatno početi za par meseci. Pogađate da će verovatno proći par godina dok budemo u prilici da igramo novi TimeSplitters naslov, ali hej, makar znamo da dolazi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top