PlayStation 4

Sony će izgleda predstaviti Playstation Plus Video Pass

Prošlog meseca Sony je objavio da od 31. avgusta, više nećemo moći da nađemo filmove i TV serije u Playstation prodavnici. Izgleda da kompanija ipak sprema adekvatnu zamenu koja će ponuditi filmski sadržaj korisnicima koji imaju Playstation Plus pretplatu. Logo nove ponude kao i nekoliko filmova primećeno je na poljskoj verziji Playstation Plus vebsajta, ali je ova objava brzo uklonjena. Kompanija najverovatnije nastoji da poveća vrednost svojih pretplatničkih usluga i drži korak sa konkurencijom, ubacivanjem video naslova u PS Plus. 

Na odstranjenom baneru smo mogli i da vidimo filmove kao što su Venom, Bloodshot i Zombieland koje je producirao Sony-jev filmski studio. Kompanija takođe poseduje i značajnu količinu televizijskog sadržaja preko Sony Pictures Televison-a, i japanskih animiranih serija (anima), pošto je Funimation deo Sony-a. Već duže vremena Sony traži način kako da objedini ponudu video igara i filmova, a 2019. formiran je Sony Interactive Entertainment koji ima zadatak da adaptira ekskluzive sa konzola u filmove i TV sadržaje. 

U izradi je Uncharted film, koji je nedavno odložen, a ovo je prvi dugometražni film iz Playstation Productions-a. Takođe se radi na adaptaciji igre The Last of Us, u saradnji sa HBO produkcijom, Ghost of Tsushima filmu i Twisted Metal TV seriji, koju pišu scenaristi Deadpool-a. Sony je najavio i višegodišnji ugovor sa Netflix-om, koji može da prikazuje filmove Sony Pictures Entertainment-a istog dana kada bude premijerno prikazan u bioskopima i na kućnim video platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top