Filmovi-Serije

Dva nova režisera će raditi na The Last of Us seriji

Serija na kojoj radi HBO dobila je dva nova režisera. Kreatoru Černobil serije i Nilu Drakmanu iz Naughty Dog-a, pridružiće se Jasmila Žbanić, čiji je film Aida, nominovan za oskara u kategoriji za strani film, i Ali Abasi koji je odgovoran za Border iz 2018. godine koji je dobio nagradu na kanskom festivalu.

Režiseri nemaju mnogo kvalitetnih dela iza sebe, a generalno nisu ni radili na mnogo projekata, tako da se čini da ih je HBO odabrao zato što se fokusiraju na ljudske odnose u svojim filmovima i zato što je velika suša ideja u holivudu, pa je potrebna nova krv. Pomenuti, nisu pre ovoga radili na sličnim pričama ni žanrovima, ali ako horor režiseri mogu da prave filmove o super herojima sa budžetom od nekoliko stotina miliona dolara, verovatno će se i novi režiseri The Last of Us serije snaći.

Serija bi trebala da bude zasnovana na događajima iz prve igre, a HBO je objavio da niće biti kopletna kopija priče iz igre, ali će pokušati da što više detalja ispoštuju i ubace u seriju. Što se glumaca tiče, Gabriel Luna iz Agents of Shield serije, će igrati ulogu Džoelovog mlađeg brata Tomija, Pedro Pascal trebalo bi da igra glavnu ulogu zajedno sa Belom Remzi iz Game of Thrones serije. Snimanje prve sezone serije trebalo bi da počne ovog leta i da se završi oko juna 2022. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top