Nintendo Switch

Spiritfarer prešao cifru od pola miliona prodatih kopija, a stigao je i novi sadržaj

Thunder Lotus Games je objavio da je njihova igra prijatnog izgleda, i dubokih tema, premašila 500 000 prodatih primeraka na globalnom nivou. Pored toga, studio je najavio i prvi od tri apdejta koji će doći ove godine na sve platforme. U igru dolazi Lili, duh sačinjen od leptira, koji će voditi igrače kroz nekoliko scena, koje će dodati dubinu karakteru Stele i pružiti još više detalja. Poboljšano je i igranje se prijateljima na lokalu i ispravljeni su razni bagovi. 

Kreativni direktor studija se zahvalio svim obožavateljima koji su pomogli da Spiritfarer postane najpopularnija igra njihovog stidija, i dodao da su novi sadržaju ubačeni zato što su igrači komentarisali kako bi želeli da saznaju mnogo više o Steli, i šta je zapravo cilj njene avanture. Kreatori znaju da je ovo bitna emotivna osnova, i nadaju se da će Lili kroz simpatičan i personalan prozor, omogućiti igračima da više saznaju o glavnom karakteru. 

Sledeća ažuriranja će se više baviti izmenama u gempleju, a ako do sada niste probali Spiritfarer, igra je dostupna na Playstation 4, Xbox One, Switch, Stadia kao i na popularnim digitalnim PC prodavnicama. Novi trejler možete pogledati u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top