Filmovi-Serije

Respawn Entertainment je prvi game developer koji je osvojio Oskara

Kompanije su zajedno bile producenti dvadeset petominutnog dokumentarca od Antonija Džijaćina i Alis Dojard, pod nazivom Colette. Dokumentarac je i deo galerije igre Medal of Honor: Above and Beyond, VR igre koja je izašla prošlog decembra. 

Kratki film je posvećen francuskom otporašu, Kolet Maran-Katerin, koja se vraća u Nemačku, prvi put posle Drugog svetskog rata. Ovo je prvi projekat ovog tipa za gejming kompaniju, koja ovih dana više vremena posvećuje radu na mobilnoj verziji Apex Legends betl rojala, i razvoju novih intelektualnih svojina. 

U nastavku možete pogledati kompletan dokumentarac.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top