Domaća Scena

Za nama je još jedan odličan PlayCon!

U vikendu za nama održali smo vanredno izdanje PlayCon događaja, u skladu sa prolećnom temom i ovim putem želimo da se zahvalimo svim učesnicima i gledaocima koji su nas ispratili kroz program koji je trajao više od 4 sata.

Na prolećnom PlayCon događaju bilo je prilike čuti razne detalje o stanju u gejming industriji, nekim novim projektima na našim prostorima, a mogli ste saznati i nešto više o nama, našem časopisu i sajtu. Developeri su govorili o ambicijama i realnosti razvoja igara, uticaju pandemije korona virusa na raspored i probleme koji su došli sa njom, a slušali smo i o jako ambicioznom projektu zvanom Ripout.

Još jednom se zahvaljujemo svima na odličnoj atmosferi pruženoj tokom ovog live događaja, i jedva čekamo da se družimo na nekom narednom PlayConu tokom godine, a u decembru svakako pripremamo veliki događaj koji ne treba propustiti.

Ako za vikend niste mogli ispratiti PlayCon, na linku ispod možete u celosti pogledati predavanja i intervjue sa učesnicima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top