PC

Da li ćemo videti Elden Ring na ovogodišnjem E3 skupu?

Ljubitelji ‘’solslajk’’ igara, i svi oni koji vole da testiraju svoje strpljenje i sposobnosti igrajući naslove od FromSoftware studija, i igre iz tog žanra, su više nego željni svake trunke novosti o narednoj igri Elden Ring, koju studio razvija u saradnji sa autorom knjiga A Song of Ice and Fire (Game of Thrones), Džordž R.R. Martinom. Prošlog meseca procureli snimci su nam raspalili maštu, ali nakon toga počele su da kruže informacije da ipak ne očekujemo igru ove godine. 

Internet zajdnica se ipak ponovo probudila, jer je izašla lista studija koji će se pojaviti na sledećem E3 događaju, a među njima je i izdavač Bandai Namco koji bi trebao da lansira igru. Naravno, Bandai radi i sa dosta drugih studija na nekoliko naslova, ali verovatno ništa ne bi odjeknulo kao konkretne informacije o Elden Ring-u, jer je igra najavljena kao najveći projekat FromSoftware-a do sad. 

Mamac na socijalnim mrežama je bacio jedan izveštavač o aktuelnostima vezanim za Xbox, na kojem možemo da vidimo sliku koja najavljuje premijeru trejlera za Elden Ring, a datum se podudara sa E3 konvencijom. Ponuđeni link nažalost vodi na poznati 4chan forum, tako da ćemo ipak uzeti ovu informaciju sa gramom sumnje, jer ponekad izvori sa ovog vebsajta nemaju veze sa realnošću. 

Objavu možete pogledati u nastavku, a istraživaćemo u narednom perodu da li postoje zaista šanse da vidimo Elden Ring 14. juna ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top