PC

Kontroverzno ažuriranje igre Honkai Impact 3rd, umalo koštalo kreatore žiivota

Osnivači studija miHoYo odgovorni su za globalnu senzaciju Genshin Impact, a pre toga su uglavnom razvijali igre za mobilne naslove, od kojih je Honkai Impact 3rd iz 2016. godine, najpopularniji naslov ovog developera. Igre je skoro dobila novo ažuriranje, ali nekome se uopšte nije svidelo kako je kompanija tretirala kineske korisnike.

Apdejtovi za Honkai Impact 3rd su do sada izlazili uglavnom u isto vreme, i igrači su mogli više manje da dobiju indentične nagrade, nebitno na kom serveru igrali. Problem je nastao prilikom nedavnog specijalnog jubileja, koji je bio ekskluzivan samo za globalne igrače. Ovo je veoma razljutilo igrače iz Kine, a mnogi korisnici su komentarisali da je ovo diskriminatorni potez i da kompanija nije ispoštovala kinesku publiku.

Neki ‘’obožavatelji’’ su se uputili na vebsajtove sa recenzijama, da daju jednu zvezdu igri, u kojoj su potrošili verovatno dobar deo života, a jedna neimenovana osoba je odličila da se direktno obračuna sa osnivačima miHoYo. Lice je nosilo nož ispred sedišta kompanije u Šangaju, a srećom niko nije povređen. Nezadovoljni korisnik je brzo priveden, a mi smo dobili još jednom primer, šta hiperkonzumerizam i besomučna jurnjava za popularnim trendovima može da uradi ljudskoj psihi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top