Nintendo Switch

Izašao prvi trejler za Earth Defense Force 6

Prošlo je preko dve godine od kako smo po peti put branili našu divnu plavu planetu od ogromnih insekata i čudovišta koja prete da sravne sve što nam je milo i drago. Novi Earth Defense Force 6 se dešava tri godine nakon EDF 5, a situacija se značajno pogoršala za EDF ratnike i našu planetu generalno, a poslednji potez očajnika je kombinovanje topova i kamiona. Kako se toga ranije nismo setili?

Novi trejler po prvi put prikazuje kako nova igra izgleda, a pored malo mračnijeg okruženja igra definitivno liči na naslov iz Earth Defense Force serijala. Primetićete otprilike slične elemente kao i u prethodnim igrama. Tone gigantskih insekata, različitih vanzemaljaca i prepoznatljiva gruba grafika su takođe deo novog nastavka o suzbijanju štetočina. Trenutno samo znamo da igra treba da dođe krajem 2021., ali još nike poznato na koje platforme, po kojoj ceni i koliko će igrača moći da je igra. 

Pored novog trejlera, objavljeno je i da Earth Defense Force 2 dolazi na Nintendo Switch konzole 15. jula u Japanu, a igra će podržavati od dva do četri igrača u lokalnom i onlajn multiplejeru. Ako su ove novosti ponovo u vama probudile želju da se zabavite u nekom EDF naslovu, 27. maja stiže i Earth Defense Force: World Brothers za PS4 i Switch, koji predstavlja manje ‘’ozbiljnu’’ verziju igre, i idealna je za igrače koji imaju fobije od insekata jer je čitav svet kreiran sačinjen od voksela.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top