Vesti

Prodaje se zlatna Wii konzola kreirana za englesku kraljicu

Pre desetak godina kompanija THQ je napravila zlatnu Nintendo Wii konzolu koju su nameravali da daju kraljici Elizabeti, kao deo marketinškog poteza za promociju nekoliko igara koje su planirane za tu konzolu. Artikal je dospeo na stranice eBay-a, a svako ko može da izdvoji nekoliko stotina hiljada dolara, ima priliku da uvrsti ovaj redak primerak u svoju kolekciju.

Konzola nažalost nikad nije došla do kraljice, zbog strogih polisa vezanih za predmete koji mogu biti poslati, tako da je konzola ostala u prostorijama THQ-a, sve dok kompanija nije otišla u bankrot 2012. godine. Od tog momenta se zagubio trag artiklu, ali je 2017. godine Doni uspeo da kupi zlatnu konzolu od prethodnog vlasnika. Sistem je i pored visoke cene od 300,000 dolara, ipak zainteresovao različite gejmere i iskusne kolekcionare.

Doni je objasnio da je odlučio da proda konzolu zato što njegova familija ‘’nikada nije bila finansijski stabilna’’, ali do sada nije razmišljao o prodaji, sve dok nije razgovarao sa ljudima i odlučio da je vreme da se ipak odvoji od retkog primerka konzole. On se nada da će sistem doći u ruke korisnika koji će mu pružiti dobar dom i podjednako brinuti o njemu, baš kao što je to radio prethodni vlasnik.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top