PC

Režiser osumnjičen za maltretiranje zaposlenih napustio CD Projekt Red

Nakon duge interne istrage Konrad Tomaškevič je oslobođen optužbi za maltretiranje ali je ipak
odlučio da napusti studio. Konrad je bio dugogodišnji radnik i radio je na originalnom The Witcher-u, prvoj igri studija, koja je izašla davne 2007. godine. Režiser se oprostio od zaposlenih imejlom u kome se izvinio i objasnio da je ipak bolje da napusti studio jer se ‘’mnogi ljudi i dalje plaše, stresiraju i nije im lagodno kada rade sa njim’’.

Konrad je bio i glavni dizajner kvestova na The Witcher 2, a nakon toga je preuzeo poziciju režisera na The Witcher 3 i radio na ekspanzijama koje su kasnije izlazile. Kada je studio krenuo da radi na Cyberpunk 2077 dobio je titulu direktora dizajna, a kasnije je postao potpredsednik za razvoj igara u CD Projekt Red-u.

Tomaškevič je dodao i da će raditi na svom ponašanju, a njegova ostavka dolazi mesec dana nakon što je glavni dizajner Cyberpunk-a, Andrej Zavadski, napustio kompaniju. Razne turbulencije se u zadnje vreme dešavaju u čuvenom studiju, a tim se u isto vreme trudi da popravi sve greške koje su u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top