Nintendo Switch

Uprkos problemima sa serverima, Apex Legends dostigao novi rekord po broju igrača na Steamu

Početak devete sezone u Apex Legends, koja je dovela dosta noviteta i potpuno novog, Titanima inspirisanog, heroja, ispraćen je masovnim problemima u pogledu funkcionisanja servera.

Razlog za probleme je visoki priliv igrača, a to je ironično dovelo do toga da isti oni ne mogu uživati u igri i njenom novom sadržaju. Serveri igre su često bili nedostupni, a javljali su se i bagovi u kojima je samo jedan igrač završavao u meču, umesto njih 100.

Međutim, sva ta muka nije odbila igrače, što najbolje pokazuje Steam platforma, na kojoj je postavljen novi rekord. Apex Legends je na Steamu dostigao potpuno nove visine, pošto je u jednom momentu po početku 9. sezone dostigao 304.000 igrača, kao novi rekord. Apex Legends je još po premijernoj pojavi na Valveovoj platformi privukao veliku pažnju, a ovo sada je samo nastavak interesovanja mase igrača.

Uspeh koji Apex Legends beleži u svojoj trećoj godini je odličan, a Respawn Entertainment još uvek pronalazi inovativne načine kako bi zadržao, ali i proširio, bazu koja sada broji preko 100 miliona igrača. U planu je izrada specijalne verzije namenjene mobilnim uređajima, kao i odvajanje od Battle Royale žanra, pošto smo već iskusili kompaktniji(3v3) mod igranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top