Nintendo Switch

Baldur’s Gate: Dark Alliance najavljen za PS4, Xbox One i Nintendo Switch

Ako te 2001. godine niste imali kompjuter, verovatno ste sa blagim prezirom gledali prijatelje dok uživaju u novoj Diablo 2 ekspanziji. Ne? Samo ja? Srećom, Snowblind Studios je krajem te godine izbacio akcioni rpg Baldur’s Gate: Dark Alliance i korisnici Playstation 2 i Xbox konzola su konačno dobili priliku da igraju igre iz ovog žanra i skupljaju tone opreme i oružja. 

Interplay i Wizards of the Coast su odlučili da vrate ovaj klasik na PS4, Xbox One i Nintendo Switch konzole, a igru već od danas možete pronaći u digitalnim prodavnicama po ceni od 29.99 dolara. Igran nije rimejk, niti je rimasterovana verzija, već su developeri odlučili samo da još jednom ponude igru koja podržava i 4K rezoluciju. U prevodu, ne očekujete mnogo novih sadržaja, ali ono što je jako bitno je da igru možete igrati u lokalu sa još jednim igračem. 

I korisnici PC-a i mobilnih telefona će krajem godine takođe moći da igraju ovaj naslov na svojim platformama, a ako ništa trenutno ne može da zadovolji vaše luterske potrebe, pružite šansu starom klasiku iz zlatne generacije konzola. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top