PC

Nova Borderlands igra je uveliko u razvoju – izveštaj

Izgleda da će nova Borderlands igra stići ranije nego što očekujemo.

Prema najnovijem izveštaju znalca gejming industrije, Džefa Greba, koji je zadužen da redovno otkriva detalje o nadolazećim igrama pre vremena, nova Borderlands igra je u razvoju.

Greb navodi da će ona vrlo verovatno biti najavljena uskoro, kao i da se ne radi o nastavku serijala sa brojem “4”, već da je reč o spin-off naslovu koji će pratiti neke druge događaje. Takođe je navedeno da na igri ne radi u potpunosti Gearbox, već da je uključen pomoćni studio.

Sam direktor studija odgovornog za Borderlands franšizu, Rendi Pičford, odgovorio je na ove glasine i izjavio kako su one netačne, već da je Gearbox jedini koji razvija ove igre. Ujedno je naveo da se radi na velikom projektu, ali više detalja nije pruženo.

Moglo bi se reći da su ove glasine opovrgnute, ali istorija nas je učila da Pičford baš i nije čovek od reči, pogotovu na Twitteru. U nekoliko navrata do sada se desilo da Pičford nešto opovrgne a to se ispostavi kao istina, što je verovatno namera za kontrolom štete.

Svakako se ne bismo bunili da dobijemo neku novu Borderlands igru, ali ćemo ipak morati da sačekamo na neke druge detalje. Barem dok čekamo na istoimeni film.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top