PC

Nova The Division igra će biti besplatna za igranje

The Division 2 nije ostvario značajni komercijalni uspeh, ali to ne znači da Ubisoft diže ruke od same franšize.

U najnovijem obaveštenju za fanove, francuski developer je najavio potpuno novu The Division igru, koja će, za razliku od prethodnih AAA formata, biti besplatna za igranje. Kao free2play iskustvo, The Division: Heartland je naslov blisko povezan sa franšizom, pošto će posedovati sve osnovne mehanike, perspektivu igranja iz trećeg lica i multiplejer aspekat sa opcijom za igranje sa još 3 igrača. Solo opcija je takođe dostupna.

Drugih detalja o Heartland trenutno nema u izobilju, ali je poznato da na igri radi studio Red Storm Entertainment koji je pomagao u nastajanju prvog i drugog naslova. Tačan datum izlaska ovom prilikom nije podeljen, ali je planirano da The Division: Heartlands svetlost dana ugleda između ove i 2022. godine.

The Division 2 će i dalje uživati pažnju developera, kao što je već nagovešteno, jer je planirano dodavanje novog sadržaja do kraja 2021. godine. To će biti potpuno novi mod igranja i levelovanja agenata, kao i još dodatnog sadržaja.

Iako smo očekivali najavu The Division 3, izgleda da ćemo morati da sačekamo na to, ali lepo je znati da će taj period proći sa postapokaliptičnom tematikom besplatne igre iz franšize.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top