PC

Testiraje impresivni NVIDIA Marbles RTX Demo

Jedan od najboljih demoa za testiranje rej trejsinga u realnom vremenu dostupan je od sada i širokim masama. NVIDIA Marbles RTX u sebi ima stotine dinamičnih rej trejsing zrakova i preko sto miliona poligona. Demo prikazuje i fotorealističnu grafiku u realnom vremenu, i podržava Omniverse i DLSS tehnologije. 

I vi možete istražiti kako se vaša konfiguracija ponaša na ovom testu ako preuzmete Omniverse beta sa ovog vebsajta. Kada je instalirate, primetićete RTX Tech demo aplikaciju unutar Omniverse launčera. Samo zapamtite. Potrebno je da imate moćnu grafičku da biste pokrenuli demo. Oni koji nemaju tu privilegiju mogu da pogledaju demo video u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top