PC

Iz odlaganja u odlaganje – Skull and Bones pomeren za 2022. godinu

Igrači koji sa nestrpljenjem očekuju da zaigraju piratsku avanturu Skull and Bones, koja vuče mehaniku pomorskih bitaka iz Assassins’s Creed: Black Flag, će morati da čekaju još neko vreme, kao da im čekanja nije dovoljno.

Ovaj naslov je odlagan izuzetno mnogo puta od strane francuskog izdavača Ubisoft, i nedavno se odigralo isto pošto je sa najnovijim finansijskim izveštajem proglašeno pomeranje. Sa najnovijim pomeranjem Skull and Bones se sada očekuje negde tokom 2022. godine ili za početak 2023. u zavisnosti od toga kako već problematični razvoj bude napredovao.

Preciznog obrazloženja nema, ali se u izveštaju navodi da Ubisoft Singapore ima punu podršku, kako kreativnu tako i finansijsku i da se veruje da će dodatno vreme omogućiti da igra dostigne puni potencijal kada se bude pojavila naredne godine(u najboljem slučaju).

Podsećamo, Skull and Bones je najavljen još tokom 2017. godine kada je planirani datum izlaska bila “jesen 2018.” ali se ubrzo krenulo sa odlaganjima i ona se još uvek nije pojavila. Prošla godina je bila prelomna za igru, pošto je razvoj pokrenut ispočetka i navedeno je da će se nova verzija dosta razlikovati od originalne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top