PC

Za manje od nedelju dana prodato tri miliona kopija Resident Evil Village

Capcom je u zvaničnom izveštaju za medije objavio da je isporučio preko tri miliona primeraka nove igre Resident Evil Village za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme. Kompanija je od 1996. godine, kada je serijal prvi put debitovao, prodala preko sto miliona igara koje u nazivu sadrže Resident Evil.

Zainteresovanost igrača za novi naslov samo je potvrdila da ovaj žanr i franšiza imaju i dalje podršku obožavaoca, a igra je definitivno postala jedan od važnijih serijala Capcom-a. Resident Evil Village je nastavak igre Resident Evil 7 koja je do prošle godine prodala 8.5 miliona primeraka.

Za proslavu dvadesetpetogodišnjice kompanija planira da izbaci onlajn multiplejer igru Resident Evil Re:Verse, u kojoj ćete moći da igrate sa popularnim karakterima iz franšize. Igra će biti besplatna za sve kupce Resident Evil Village-a, a ovo je samo početak širenja brenda u mejnstrim jer nam je poznato da stiže i animirana Netflix serija Resident Evil: Infinite Darkness.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top