PC

Apex Legends zaradio milijardu dolara

Igra Respawn Entertainment-a je dostigla cifru od milijardu dolara zarade. Besplatni betl rojal je eksplodirao u toku ove finansijske godine i doneo kompanijama 600 miliona dolara pre okončanja finansijske godine 30. juna. 

Apex se iznenada pojavio na gejming sceni i vrlo brzo postao popularan zbog dinamičnog stila igre i idejama koje su olakšale igranje betl rojal žanra. Igra je postala vrlo brzo predvodnik EA-ovih uživo usluga (live service) i zaradila preko milijardu dolara putem mikrotransakcija, ranije nego što je i sam EA predviđao. 

Najuspešniji period je bio kraj prošle godine kada je igra donela 12 miliona dolara, a o uspešnosti Apex-a govori i činjenica da učestvuju sa 13% u ukupnoj zaradi EA-ovih uživo usluga. Rukovodstvo kompanije se nada još većem uspehu u sledećoj finansijskoj godini i predviđaju da će rekordne zarade dostići cifru od 7 milijardi. 

Respawn nastavlja da ubacuje nove sadržaje u igru koji su po ukusu igrača i uspeva da održi zdravu populaciju. Svake sezone dolaze novi karakteri i modovi poput Arene, koja je idealna za sve ljubitelje pucačina koji vole da se bore u ograničenim prostorima. Apex uspeva da se održi na vrhu popularnih betl rojala, a videćemo šta donosi budućnosti i lansiranje igre na mobilnim telefonima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top