PC

Valve nešto sprema za igrače na konzolama

Vlasnik Valve-a se možda neće ove godine uživo pojaviti na velikim gejming događajima, ali je zato svratio do lokalne škole na Novom Zelandu. Nakon intervjua, koji možete pronaći ovde, Nuvel je posvetio vreme odgovarajaći na pitanja radoznalih učenika, a odgovori su doneli i neke neočekivane informacije. 

Jedan od gledalaca je iskoristio priliku da pita da li će Valve i Steam doneti svoje igre na konzole ili će se i dalje držati isključivo PC-a. Na njemu svojstven način, Nuvel je kratko odgovorio da ćemo dobiti bolju predstavu do kraja godine, ali da li to znači i da će izaći nova igra? 

Valve već duže vremena nije objavio igru na Steam-u. Sarađivali su sa Sony-em i Microsoft-om tokom PS3 i Xbox 360 generacije konzola, ali od tada nisu radili na mnogo igara. Poslednja igra koja je izašla je Steam ekskluziva Half-Life Alyx, ali nismo zaboravili i da je Valve vlasnik Campo Santo studija, koji je radio na igre Firewatch. 

Tim radi na novom projektu od kako ih je Valve preuzeo, ali ništa konkretnije i dalje ne znamo. Po poslednjim saznanjima rad na igri je zaustavljen dok se radi na drugim Valve projektima. U nastavku pogledajte kratak isečak intervjua.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top