PC

Final Fantasy 14 stiže na PS5, Endwalker ekspanzija najavljena za novembar

U vikendu za nama održan je još jedan Final Fantasy 14 Fanfest na kojem su obožavatelji igre mogli čuti brojne mnoge detalje vezane za sve popularniji naslov kompanije Square Enix.

Na samom događaju je najavljeno da će Final Fantasy 14 preći na novu platformu, od samog početka popularni Playstation 5. Korisnici PS5 konzole, njih 7,8 miliona, će od 25. maja moći zaigrati igru sa svim do sada izdatim sadržajem.

Radi se o dosta osveženoj verziji igre, koja će koristiti prednosti ove konzole, poput brzog učitavanja, funkcija DualSense kontrolera, visoke rezolucije i sličnog.

Naravno, bilo je još najava na Fanfestu. Nakon dolaska zakrpe 5.55 krajem maja može se očekivati Make it Rain kampanja, dok će letnji period obeležiti dolazak naredne dve zakrpe i novih događaja za igru.

Novembar ove godine će biti veliki mesec za Final Fantasy 14, pošto tada dolazi masivna Endwalker ekspanzija sa sve novom rasom, novom lokacijom, novim oblastima i drugim dodacima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top