PC

Procureo gejmplej iz nadolazeće besplatne The Division igre

Nije puno vremena prošlo od najave novog The Division naslova, koji će biti potpuno besplatan za igranje, a iz Ubisofta već curkaju informacije.

Zahvaljujući fazi zatvorenog testiranja koja je trenutno u toku i neposlušnim testerima, na internetu je osvanulo čak 20 minuta nemontiranog gejmpleja iz The Division: Heartland.

Originalni video sa 20 minuta gejmpleja je uklonjen zahvaljujući reakciji Ubisofta, ali se na internetu mogu pronaći klipovi koji prikazuju izgled igre. U suštini, Heartland je dosta grafički sličan The Division 2, a i mehanike su praktično iste kao kod premijum ostvarenja.

U prikazanom gejmpleju se može videti da su određene stvari tako koncipirane da je igračima veći fokus ka elementu preživljavanja, a sa tim u skladu su dodati filteri potrebni za preživljavanje u gradiću Silver Lake, gde se sama radnja održava.

Zajedno sa procurelim gejmplejom, na internetu je osvanuo i snimak u kojem jedan od developera govori o samoj igri. U njemu je otkriveno da će Heartland imati 2 glavna moda igranja – Expedition mod PvE formata i Storm mod igranja u PvEvP formi za 45 igrača.

I dok igra na prvi pogled deluje zanimljivo, ipak ostaje da vidimo kako će se pokazati kada postane dostupan igračima za igranje. Ova igra predstavlja prvi korak kompanije Ubisoft kao novoj politici, u kojoj će se fokusirati na izradu free2play igara, sa manje premijum ostvarenja. U kom smeru će ta politika ići zavisi od uspeha koji Heartland ostvari.

The Division: Heartland će izaći do aprila 2022. godine, prema najavi izdavača u finansijskom izveštaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top