PC

Zvanična Playstation Studios Steam stranica je stigla, upućuje na još igara za PC

Radi lakše preglednosti, na Steamu je pregled sadržaja dostupan kroz posetu stranica izdavača, gde se mogu pronaći igre koje su oni izdali ili će izdati u skorijem periodu.

Tako je nedavno svoju Steam stranicu dobio i Playstation Studios, pošto PS ekskluzive polako pronalaze svoje mesto na PC platformi. Na stranici ove grupe studija se nalaze igre poput Horizon Zero Dawn, Predator: Hunting Grounds i Helldivers, koje su već dostupne, a od 18. maja se listi priključuje i Days Gone.

Da će još Playstation ekskluziva preći na PC najavljeno je prošle godine, a na novitete upućuje i ova sveže otvorena Steam stranica. Kod Playstation Studios postoji lista sa 41 igrom i dodatnim sadržajem(DLC), a od toga je vidljivo samo 24 “komada” sadržaja. Za sad je misterija šta ostalih 17 predmeta na listi mogu biti, ali tu se svakako ubrajaju Playstation ekskluzive koje Sony polako priprema za svoj put ka računarima.

Days Gone ovih dana stiže na PC i ostaje da vidimo kako će publika reagovati na ovu igru koja je kod PS4 konzole prikupila solidne reakcije publike i kritičara

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top