PC

GTA 5 next-gen verzija za PS5 i Xbox Series konzole izlazi 11. novembra

Pojmovi “GTA 5” i “datum izlaska” su nešto što se mogli pročitati u 2013. godini, ali eto prilike da se tako nešto vidi i celih 8 godina kasnije.

I dalje aktuelni Grand Theft Auto V će dobiti potpuno novu verziju, namenjenu next-gen konzolama, čime dobija dosta noviteta i unapređenja u pogledu kvaliteta i grafike.

Rockstar je na svom zvaničnom blogu objavio da će GTA 5 za Playstation 5 i Xbox Series X/S konzole izaći 11. novembra ove godine. Ta verzija igre je predstavljena kao osvežena i proširena, ali ni ovog puta nije detaljno otkriveno kakva unapređenja i novitete igrači mogu očekivati na ovim platformama. Playstation 5 igrači će  dobiti priliku da novu samostalnu verziju GTA Online zaigraju potpuno besplatno u prva 3 meseca nakon izlaska.

Developer će tokom letnjeg perioda dodati dosta nivog sadržaja u GTA Online, poput dodataka u Survival i Deadline modovima igranja, a ujedno će biti obeležena i 20 godina od izlaska GTA 3. Slično važi i za Red Dead Online, gde igrači mogu očekivati nove trke konjima, izazove i neke potpuno nove misije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top