PC

WB Games studiji će biti raspodeljeni pošto WarnerMedia odlazi u Discovery

AT&T nije dugo izdržao kada je proglasio da će ipak očuvati vlasništvo nad WB Games divizijom i da je neće prodati tada zainteresovanim kupcima. Ovu diviziju sada ipak očekuje drugačija sudbina, pošto 11 studija pod njenim imenom neće ostati zajedno.

Odlučeno je da se WarnerMedia priključi kompaniji Discovery sa ciljem kreiranja samostalne globalne kompanije za zabavu koja bi bila rival Netflixu i Amazonu, sa sopstvenim striming servisom. Pod Warner Media spada i WB Games, koji se sa video igrama baš ne uklapa u gore navedenu viziju, što stvara određenu vrstu konflikta.

Još uvek nema zvaničnih detalja vezanih za gejming diviziju u kojoj se nalaze studiji NetherRealm, Rocksteady, Monolith, Avalanche Software i brojni drugi. Na internetu se špekuliše da će određeni studiji ostati u vlasništu AT&T, dok će drugi preći u novu kompaniju.

Takođe, nepoznato je da li će ovaj ugovor o prodaji, vredan 43 milijarde dolara uticati na projekte koji su trenutno u razvoju, poput Hogwarts Legacy, Gotham Knights i drugih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top