Nintendo Switch

Formula 1 stiže u Rocket League

Svetla na semaforu su pozelenela i skinovi kola iz Formule 1 su spremni da ulete u Rocket League. Od sutra ćete moći da kontrolišete deset kola iz čuvenog takmičenja Formule 1 koja dolaze sa Formula 1 Fan Pack-om. Nova vozila poseduju roket bust, Dominus hitboks i prepoznatljive Pirelli točkove spremne za utakmice takozvanog sokara (soccer+car). 

Dolazak F1 u Rocket League možete proslaviti sa besplatnim Formula 1 banerima za igrače, koje možete besplatno preuzeti od sutra. Formula 1 Fan Pack i baneri biće dostupni do 26. maja, ali će se sadržaji vraćati u igru kada sa zvaničnim trkama Formule 1. Za 2000 kredita možete dobiti Formula 1 2021 kola, Alfa Romeo 2021 dekal, AlphaTauri 2021 dekal, Alpine 2021 dekal, Aston Martin 2021 dekal, Ferrari 2021 dekal, Haas 2021 dekal, Meklaren 2021 dekal, Mercedes-AMG Petronas 2021 dekal, Red Bull 2021 dekal, Williams 2021 dekal i Pirelli točkove. 

Pogledajte kako izgledaju novi sadržaji na ovom linku pre nego što se opredelite za sutrašnju kupovinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top