PC

Gearbox donosi potpuno novu franšizu do aprila 2022. godine

Najnoviji finansijki izveštaj izdavača Take-Two otkrio je dosta zanimljive stvari po pitanju noviteta koji se spremaju za naredni period u studijima čiji je on vlasnik.

U ovom slučaju, pišemo vezano za studio Gearbox, popularan po Borderlands franšizi. Naredna igra ovog studija neće biti vezana za događanja u Borderlandsu, već će biti deo neke potpuno nove franšize.

U finansijkom izveštaju je navedeno da će Take-Two tokom trajanja fiskalne godine doneti 2 igre koje pripadaju novim franšizama, od kojih jedna stiže iz studija Gearbox. Te dve nove igre će izaći najkasnije do 31. marta 2022. godine, kada se tekuća fiskalna godina zvanično i završava.

Drugih detalja nema, ali uzevši u obzir da će Gearbox dovesti igru u narednih 10 meseci, verujemo da neće proći još puno vremena pre nego što stigne zvanična najava.
Velika je verovatnoća da ćemo o njoj saznati početkom juna, na Summer Game Festu na kojem će učestvovati i Take-Two.

Biće zanimljivo videti kakvog će uspeha imati nova franšiza ovog studija, pošto nedavna igra Godfall nije briljirala na next-gen PS5 konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top